1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2188891

Sv: Apropå ingenting...
acerjocke: Foppa kan på riktigt dra åt helvete. Han har förbrukat det sista av den lilla respekt jag hade för honom
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Du får givetsvis tycka vad du vill, du är nog relativt ensam och att tycka så, men för all del.
Det jag är lite mer nyfiken på förutom ditt uttalande i sig är hur det kommer sig att du bara hade lite respekt för en av Sveriges genom tiderna bästa OCH ödmjuka hockeyspelare som har gjort mer för sporten i Sverige än vad du någonsin kommer göra oavsett hur mycket deg du investerar i plywoodvelodromen.

Vet du vad jag tror..
Att du är oerhört bitter över att han är just Modoit, hade detta varit tex Holmström från Luleå, eller Lidas från Västerås, eller varför inte Mats från Djurgården så hade du nog ”hyst fullaste respekt” men eftersom han är Modoit så får avundsjukan ett ansikte som verkligen inte är vackert.

Ni har ju trots allt bara haft en spelare av den kalibern och han säljer baguetter till turister i södra Sverige och har inte nämnt Timrå sedan han avslutade kontraktet med Detroit.

Så avslutningsvis så tycker jag att det är tråkigt att du tycker som du gör, men ännu tråkigare att du använder dig av orden Dra åt hel*** åt en person som (om jag talar för dom flesta) anser vara en väldigt respekterad och uppskattad f.d hockeyspelare oavsett lag tillhörighet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Ok. Noterat. Hej då.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Ja i Timrå har han redan varit.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: kom inte hit till vår bok och svär, lillebror.
Kommentera