1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480175 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2192647

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Löjligt. Pappa Hartmann skrev väl ungefär att "om han sprang på dem skulle han inte tveka att släcka dem", vilket såklart är korkat skrivet, men att sedan göra fritolkningen att det är ett dödshot blir ju befängt. Det är trots allt skrivet i affekt av en person som har fått se någon medvetet skada dennes son. Att spontant vilja nita kräket som gjorde det (eller beställde det) är nog en instinkt som de flesta föräldrar har.

Att "släcka någon" är ju slang, så det är svårt att säga exakt vad det betyder, men jag skulle hävda att det är synonymt med att knocka någon.

Och som du säger bidrar säkerligen Covid till att folk blir aggressivare bakom tangentborden. Jag hoppas verkligen att polisen har viktigare saker för sig, som att reda upp alla dessa kvinnomord som ägt rum på sistone, än att sitta och dissekera slangspråk på Hockeyforum.

Att Wallson och Rahimi sedan polisanmäler detta gör det hela ännu mer galet. De hajar såklart att det var skrivet i affekt, men de tar varje liten chans de kan till att jävlas med allt och alla. Fyfan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jo men enligt några lösa rykten som jag hört just nu så är det mer beklämmande att bara tänka sig in i denna situation hur privat personer kan skriva sms till familjen m.m. så då är det inte bara vad som har sagts på forumet

fast samtidigt så känner jag låt detta bara vara nu och prata om hockeyn istället än att ödsla tid på detta..

vissa saker som har skrivits är jag glad över inte kommer att komma fram iaf. Det är polisens sak nu.
Kommentera