1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484581 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2192825

Sv: Silly season
Majbrasan: Så en silyfråga, jag såg att Anthony Peters trots allt är aktuell för en fortsättning i Modo, han titulerades till och med succemålvakten i Hockeypuls artikel.
Vad säger ni, är han bra nog för att vara målis i ett potentiellt topplag i HA eller bör ni leta vidare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Axle San: Bra silly-fråga!

Ja, han håller. Visst kommer han göra sina sämre insatser och bjuda på något enkelt mål men han räddade poäng åt laget i matcher där det i princip var han och röd-grön-vita koner på planen. Utöver motståndarna då.

Det försvarsspel vi spelade förra säsongen var något helt fruktansvärt. Han behöver bättre förutsättningar helt enkelt.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San: Kan bara se positivt på det.
Spelar man så bra som han gjorde förra säsongen under ett så kallat haveri av försvarsspel så lär man kunna vara ännu bättre under en rutinerad och skicklig backsida med ett tydligt försvarsspel.
Sen om man ska gå vidare i frågan om man ska ha både Tex och Peters som mv-sida? Ja absolut säger jag!
Det modo saknade fruktansvärt under förra säsongen var konkurens. Den som inte är sämst får spela har tyvärr varit ett signum länge.

Jag anser att får man inte två potentiella förstemålvakter så kan man utveckla det till en sund konkurens nivå där man tillochmed skulle kunna lyfta in en junis som tredjekeeper som får kampera om att peta ner nån av dessa herrar.
Mycket bra!
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San:
Jag ser gärna honom en säsong, till i kombination med en lite yngre backup som kan utmana honom.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San: Jag tycker att han är bra nog. Tycker att han var bättre än både Poulin och Johansson exempelvis. Du får komma ihåg att han stod bakom det sämsta försvarsspelet jag någonsin Modo spela. Han fick oerhört många kvalificerade chanser mot sig.
Kommentera