1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2194586

Sv: Apropå ingenting...
Saxat från AB.

Vad säger Björklöven och Timrå?
– Klubbarna vill fortfarande spela om det. Jag har frågat om en formatändring, att gå ner från bäst av sju matcher till fem, men det vill inte klubbarna. De vill heller inte att det ska avgöras på walkover.

Oerhört spännade vad lyhörda man är i år! 😂🤓
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: Lite ironiskt faktiskt. Skillnaden är väl att man är mer förberedda på ”kaos” i år och inte får total panik. Men det hade varit roligt att slutföra förra säsongen också. Men hade ju varit svårt för MODO när hela laget slutade spela direkt publiken försvann.. för det var ju enda anledningen till att löven vann match 2 enligt vissa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: Jo, tror inte HA/SHL/hockeyförbundet klar en till fiaskoavslutning... dessutom så är det ju högst fem matcher kvar. Ifjol stod det väl 1-1 i matcher och vinnaren skulle möta Oskarshamn? Innebär minst 3+4 matcher och som mest 5+7 matcher. Sådant väger säkert också in. Men det är märkligt att man inte verkar ha lärt sig ngt alls sedan förra säsongen. Hade hoppats att de justerat regelverket så att det skulle vara tydligare hur man gör om slutspelet ej kan fullföljas.

Det enda man kan konstatera är att Björklöven i final innebär strul 😜
Kommentera