1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2198102

Sv: Silly season
Knafus: Hinken var tidigare inne på att Tex lär kosta så pass mycket(underförstått) att han blir uttalad förstemålvakt.
Tror målvaktssituationen med Tex var något man ärvde av Glader, därmed inte sagt att Tex kommer floppa, tycker själv han har riktigt hög högstanivå men något ojämn.
Hans bästa år är några år bakåt vilket också känns lite osäkert, dock lär Andreas Eriksson varit inblandad i värvningen så man vet vad man får.
Dessutom hade Tex Andreas som målvaktstränare under sin tid i Pantern vilket var hans peak hitintills i karriären
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky:

Tex var inte heller mitt drömnamn till första målis, men om vi zoomar ut lite och kollar.

JJ i Timrå har konstant varit andramålvakt, förra året hade han 90.2% och 6 vinster och 15 förluster. Man måste ju säga att han lyckats rätt bra i år när han tagit steget ner.

Något bättre i SHL tidigare år, men aldrig tillräckligt bra för att ta en förstaspade i SHL.

Tex har varit runt 90% i sina två SHL säsonger, 90.4% första och 89.9% i andra, detta i ett svagt Oskarshamn.

Visst jag håller JJ som en bättre målvakt som dessutom är 2år yngre. Men jag tror Tex kan vara riktigt bra i HA, över sina 7 säsonger i HA ligger han på 92.1% i snitt vilket får anses som riktigt stabilt och bra över tid.

Tror många bedömer Tex efter hans inhopp i vintras då han var allt annat än stabil, men vi måste tänka på att han var helt utan matchtempo och kom in i ett lag helt under isen och med stora problem i försvaret.

Tex kanske inte kommer vara seriens bästa målvakt, men jag tror att han kommer ligga uppe i toppen och i kombination med vårt försvar under Karlin kommer han vara svår att göra mål på.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Jag tror Tex kommer fungera ok och att han kanske växer med att få bli förstemålis igen och få spela kontinuerligt. Att jag var fundersam avåg mest huruvida det kommer in en ännu bättre förstemålis eller vilken nivå som den tillkommmande målisen kan tänkas ha.
Kommentera