1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480557 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2218215

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Ja, eller så bagatelliserar du regimen Nordkorea. Att ens uttrycka det som en bagatell när vi pratar om det land i hela världen som räknas som minst demokratiskt tyder på bristande förståelse.

Vi pratar om tiotusentals som tvingas under slavliknande förhållanden utan rättegång. Tvångssterilisering, tvångsaborter och tortyr. Det uppskattas till runt 200 000 lever i sådana läger. Det uppskattas att ungefär 40 procent av människor i fångläger dör av tortyr, undernäring eller sexuellt våld.

Den enda anledningen till att de inte mördar minoriteter är sannolikt att Nordkoreas befolkning när den mest homogena i världen. Man kan nog med säkerhet anta att de annars skulle ha rena koncentrationsläger ungefär som Nazi-Tyskland.

Nåja, en ren bagatell. Det låter helt normalt och någonting som man kan identifiera sig med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ok, jag har också koll på läget i världen, men för att jag nämner Nordkorea behöver det inte betyda att jag stöttar regimen, som du mycket väl förstår.

För sista gången, pratet om Nord o Syd från min sida är enbart en bagatell(ursäkta uttrycket) fär att hålla isär Modoiter o Timråiter.

Kan skriva Nord o Syd-Vietnam eller nåt liknande om det provocerar mindre.

eller Modoiter o klyktattare, men det är inte snyggt heller
Kommentera