MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2223501

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Clay.2: Kändes som att Timrå stod lite på hälarna första 5-6 minutrarna men kom sakteliga igång igen och tog över lite i spelet.
Som sagt , inga större målchanser förutom på erat PP som ändå var bra, men i övrigt lyser det försäsong.
Låst ämne

Gavelo: Ni säger att ni har målvakts problem , det kan man inte se ! vad jag kan se är att vi har målproduktions problem .
Att göra mål går väl spelet ut på eller hålla tätt vi och ni försöker med detta i denna match .
Låst ämne

Tycker vi gör en okej period. Fina lösningar i defensiv zon när vi är pressade. Dock lite problem med ingångar i anfallszonen vissa gånger. Kanske ger med sig framöver. Gillar att Svenningsson är på hugget, bäste Modoit tillsammans med Nygren i första.