481633 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2225691

Sv: Försäsongsmatcher 2021
KarateKing700: Modo var rakare och genomgående bättre, Sundsvall försökte i stunder men det sken igenom att Modo var några snäpp bättre på precis allt.

Modo bör haft en 1-5 ledning eller liknande efter första, men man avslutar så svagt när man får lägen, samtidigt som deras målvakt gör en outstanding period.

Sundsvall står emot bra men som sagt, det syns att motivationen inte riktigt kunde slå klassen idag.

Ju längre matchen led så chansade sundsvall allt mer och sista 20 minutrarna så kunde nästan Modo gjort 10 mål, skottstatistiken i alla perioder var överlägsen.

Det är såklart kul med seger, men det finns så många frågetecken.
Hugo styf har inte tagit något kliv hittills sedan förra säsongen och Dahlrot kommer få det svårt att få speltid då han inte riktigt hänger med.

Master och Wood har bra stunder men skapar väldigt få farligheter framåt och modigs var isens mest osynliga spelare, tilltänkta nyckelspelare som inte kom upp i nivå mot ett div1 motstånd.

Mest sevärd av alla spelare är nog Hasa, långt ifrån felfri men herregud vilket spelgeni och teknik den killen besitter, pausfinter, kroppsfinter och en gudabenådad skridskoåkningen, här tror jag vi har en riktigt framtidsman.

Sist men inte minst så konstrade jag även att Lindewall men också framförallt Nordin såg riktigt spännande ut.

Kvällens klaraste.
Modigs kom bort i 3:e kedjan och bör nog spela högre upp.
Låst ämne

Gavelo: Såg ej matchen, men ska man skratta eller gråta. Förvisso är man van att gråta, men du brukar ju ändå vara objektiv, du står över tjafs, vilket är bra