1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2233957

Sv: Silly season
J F K:
Jo men sen är det ju helt olika saker att prata engelska och förstå engelska.

Och för att bli bra på att prata engelska så behöver man göra just det övning ger färdighet, att en 21 åring som bara spelat i finska ligan inte pratar flytande engelska är väl inget oväntat.

Många tror dom är bra på engelska för dom hade bra betyg i skolan och förstår all engelska dom hör men sen när dom ska prata blir det mer öhh ord än engelska.

På tal om annat, någon som hört något om Erik Walli Walterholm går tydligen rykten om att Timrå vill bli av med honom och Modo är intresserade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel: Timrå har väl en rätt bred, men kanske lite trubbig, trupp. Möjligen vill man bli av med en spelare för att slippa riskera lite gnäll bland de som inte får spela. Kanske är Walli Walterholm någon som inte riktigt uppskattar att se matcherna från sidan?

Eller är det så enkelt att Timrå vill att han ska få speltid och vi gärna ser hans spelartyp...
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Absolut, men just Krizan var ett problem. Han var bedrövlig...
Jag tror inte att Henrik alls är det. Det är väl snudd på omöjligt att växa upp idag utan att ha någonlunda förståelse av engelska. Han behöver inte heller prata inför en hel grupp, utan det räcker med att han lär sig tillräckligt mycket för att styra backarna och förstå målvaktstränaren. Det är nog ett icke-problem med Tikkanen.
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Var väl inte att Timrå ville bli av med honom utan ville få mer speltid på honom och att det inte finns plats för det i timrå, så MoDo skulle låna honom?
Kommentera