1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474567 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2234286

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Monno: Jag har aldrig sagt att Wallin tar ut sig själv, och jag spyr inte galla över honom, jag har frekvent varit en av få som gillar värvningen av Wallin och om du går genom min historik så ser du att jag pratat mycket gott om honom sen han återvände.
Däremot har jag aldrig sagt att han kommer vara en 1a målvakt denna säsong eftersom han inte stått på hela förra säsongen, han behöver speltid och förtroende och ganska tidigt så skrev jag att jag hoppades på en utlåning till div 1 där han kan få speltid utan den press som kommer med att stå i Modo, här tycker jag han borde gjort upp en plan tidigt med målvaktstränaren så han inte hamnat i denna situation.

Wallin var inte bra idag och det tänker jag kritisera precis så mycket jag känner för, precis som jag kan kritisera andra spelare när man inte gjort det man kan förvänta sig av dom, dessutom tycker jag Modo chansar alldeles för mycket med målvakterna i år igen så ett stort ansvar ligger även hos arbetsgivaren.
Sen skall man komma ihåg att jag ger riktigt mycket beröm när dom förtjänar det vilket är nog så viktig.


Men som jag även skrev så var Wallin inte orsaken till förlusten även om jag är övertygad om att otryggheten i hans spel är en starkt bidragande faktor så är denna förlust en konsekvens av en kollektiv härdsmälta av stora mått.

Karlin får skaffa en större hårtork
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo 2021-10-06
Gavelo:
Vi släpper närapå till lika många skott från slottet idag som vi gjort på 3 matcher hittills.

38 på 3 matcher
31 idag
Kommentera