*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2237500

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Gavelo:
I grunden är det inte hans fel att det blev mål eftersom det föregicks av strul i anfallszon sen kan man tycka att det är hans skyldighet att veta var pucken är, om man ska vara hård. Det är det som skiljer mellan godkänd insats och mycket bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Saleva: Går inte att resonera att det är någons skyldighet att veta något han inte fått vetskap om, det är ungefär som att kräva att en börsanalytiker skall veta om kursen går upp eller ner i framtiden.

Sen är det lätt att skylla på Tikkarambo eller Sveningsson för målet när Nr40 försöker stöta på pucken genom att gå runt på insidan och därmed lämna Vessel helt ren på utsidan.
Jag tycker det är några små olyckliga saker som leder fram till målet, lite tillfälligheter som straffar oss som så många gånger förr.
+1
Kommentera

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Saleva: Jag tycker att han är lite fladdrig än så länge. En av räddningarna när det kom ett direktspel genom slotet räddade han, men blev fullständigt ur balans och position efter sin förflyttning. Jag tror att det är saker som han kommer att förbättra hela tiden då han är väldigt ung fortfarande och så lång. Det är inte ovanligt att de som är lite längre, i regel behöver ett par år extra för att kunna hantera den stora kroppen.
Kommentera