*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2237502

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Saleva: Går inte att resonera att det är någons skyldighet att veta något han inte fått vetskap om, det är ungefär som att kräva att en börsanalytiker skall veta om kursen går upp eller ner i framtiden.

Sen är det lätt att skylla på Tikkarambo eller Sveningsson för målet när Nr40 försöker stöta på pucken genom att gå runt på insidan och därmed lämna Vessel helt ren på utsidan.
Jag tycker det är några små olyckliga saker som leder fram till målet, lite tillfälligheter som straffar oss som så många gånger förr.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Gavelo:
Du kan väl inte förneka att det är hans skyldighet att följa var pucken är på plan, som målvakt. Sen finns det alltid orsaker till att man tappar sikten ibland.
Kommentera

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Gavelo: Man kan ha åsikter om att han bör röra sig så att han ser pucken. Krizan var sanslöst duktig på att alltid skaffa sig sikt över pucken, så visst kan man ha åsikter om Tikkarambo gjorde tillräckligt för att se den. Med tanke på hur många spelare som var nära pucken har jag svårt att säga om han gör tillräckligt för det eller inte. Kanske kan man också tycka att han rimligen borde sett Vesels agerande och kanske gissat att just Vesel fått tag på pucken. Jag tänker inte ge mig in i en sådan bedömning, utan hade behövt se några bilder bakifrån för att ha någon som helst aning vilken utmaning Tikkarambo ställdes inför.

Själv tycker jag såhär i efterhand att det var väldigt skönt att vi verkligen kunde stå upp mot HV. Det hade verkligen inte varit orättvist med en eller flera poäng. Då saknades ändå bästa centern och vi hoppas väl få in både en ersättare till Tobbe och en högerskjutande ytterforward. Visst kan HV också värva fler, men jag tror att det gör mycket större skillnad för oss oavsett. De har ju redan en komplett trupp med spelare redo för allsvenskan, medan Styf, Theo och Lindewall inte riktigt är där ännu.
+3
Kommentera