*/ ?>
1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

Inlägg #2237509

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
Gavelo: Man kan ha åsikter om att han bör röra sig så att han ser pucken. Krizan var sanslöst duktig på att alltid skaffa sig sikt över pucken, så visst kan man ha åsikter om Tikkarambo gjorde tillräckligt för att se den. Med tanke på hur många spelare som var nära pucken har jag svårt att säga om han gör tillräckligt för det eller inte. Kanske kan man också tycka att han rimligen borde sett Vesels agerande och kanske gissat att just Vesel fått tag på pucken. Jag tänker inte ge mig in i en sådan bedömning, utan hade behövt se några bilder bakifrån för att ha någon som helst aning vilken utmaning Tikkarambo ställdes inför.

Själv tycker jag såhär i efterhand att det var väldigt skönt att vi verkligen kunde stå upp mot HV. Det hade verkligen inte varit orättvist med en eller flera poäng. Då saknades ändå bästa centern och vi hoppas väl få in både en ersättare till Tobbe och en högerskjutande ytterforward. Visst kan HV också värva fler, men jag tror att det gör mycket större skillnad för oss oavsett. De har ju redan en komplett trupp med spelare redo för allsvenskan, medan Styf, Theo och Lindewall inte riktigt är där ännu.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Hv71 2021-10-13
J F K: det fanns TV-bilder där kameran satt bakom målet och där man tydligt kunde se att han helt och hållet var skymd av flera spelare. Han skulle ha behövt flytta sig ”för mkt” för att kunna se pucken.
Kommentera