1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2239887

Sv: MoDo - Troja 2021-10-16
Tarasov: Detsamma gäller unge Herr Styf, han är väl 19 år? Trist när han blir nån hack-kyckling här inne, vi är väl inte i den sitsen att vi inte ska låta talanger få spela in sej i A-laget.

Värna om våra juniorer!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Troja 2021-10-16
puffe:
Tycker Styf i stort klarar sig bra och gått framåt sedan förra säsongen. Den som har mest problem för tillfället är Dahlroth och men håller en acceptabel allsvensk nivå.
Kommentera

Sv: MoDo - Troja 2021-10-16
puffe: de ska absolut få SPELA in sig. Men som det sett ut nu så har vi haft 3st som fått spela pga att vi inte har något val. Tycker det är en ganska stor skillnad.
Jag klagar på mycket o hackar på många, men jag tycker på intet vis vi bara ska kassera dem o skicka iväg.
Men de kan få sitta som extraspelare o ta någon minut per match. Men nu har jag inte kollat upp detta, men det känns som de har lite mer än så.

Kan mycket väl bli bra allsvenska eller till o med SHL spelare av dem. Men de är inte riktigt där nu och det är tyvärr NU vi behöver bättre spelare.

Men nu har man verkligen glidit iväg på sporttv tittandet.
Från travet till modo till timrå i efterhand, till columbus crew - Miami i MLS. Kanske dags att inse att man kan se NHL i efterhand i stället för se strunt på tv för å hålla sig vaken. Skönt med poäng. Det satt som en smäck.
Kommentera