1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480113 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2243389

Sv: J F Ks allsvenska tips
Tarasov: Hur var matchen igår?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: J F Ks allsvenska tips
Gavelo:

Ingen match det sprakade om. Men modo gjorde det som behövdes mot ett vh som bara ville spela defensivt och gå på kontring.

Stabilt genomförd match där vi tog bort deras kontringar och vändningar, utan deras enda vapen var de ganska lätta att slå.

Gillar att vi inte gjorde som tidigare år och bara gick framåt mer och mer för att tillslut bjuda motståndarna på enkla kontringar och mål. Vi spelade med bra tålamod. Hade detta varit förra året eller under björns första år hade vi väl förlorat med 1-3.

Individuellt måste man lyfta fram Woods, han syndes mycket offensivt och gjorde 2+1, men det hade kunnat vara mer. Känns bra att han börjat anpassa sig till ligan och spelsystemet. Även tikkanen var bra då han hade en lurig match där det stundtals var lite att göra, men han såg tät och lugn ut och fick hålla nolla.

Styf gjorde äntligen en stabil match utan att bjuda på misstag och mål, fortsätter han såhär då ska han vara med i diskussionen kring vilka backar som startar.

Vår juniorkedja är rolig att se, jobbar hårt och speciellt Jakobsson har förmågan att vara kreativ i offensiven.

PP ser ut att vara på uppåtgående, vi drar nu upp tempot istället för att dra ned det, gjorde ett i PP och hade en hel del andra bra lägen.
Kommentera