1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480245 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2245829

Sv: Apropå ingenting...
TIKTok: Spelare för spelare är Modo bättre än Björklöven denna säsong, i ärlighetens namn så tycker jag att ni har en sämre trupp denna säsong än förra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Nja, vi har en bra trupp i år också. Målvaktssidan är mycket bättre bland annat.

Visst, vi har tappat TikTokaren Vesel som gör lite succé i HV nu under serielunken mot Smålandskollegorna. När det hettade till var han ganska osynlig hos oss och när vi vann mot HV så syntes han knappt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tycker det är tvärtom. Däremot har ni tillsammans med HV gjort det bästa tränarvalet i serien. vad gäller spelartruppen så är det svårt att jämföra er trupp med förra årets eftersom den bestod av vansinnigt många spelare totalt sett över säsongen. Ni hade klart mer spets som passerade truppen förra året. MoDos trupp detta är ser jag som bra men framför allt med en tränare och sportchef som ger tryggheten ett lag behöver. Karlin skulle lyckas med nästan vilken trupp som helst. Aagard och Vigge sticker ut liksom Bernardh. Bakom dem är det inte så mycket extra. Däremot lagspelet som jag sett det är top notch. Blir roligt att se hur långt det kan bära.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Årets lag är hästlängder bättre fjolåret. Det jag kan märka som är inte ens klarade av licensprovet för att vara läktarcoach är att laget verkar vara mer harmoniskt. Hörs från alla att det är en annan sammanhållning, vilket också märks genom att man inte viker ned sig utan biter ihop och kommer tillbaka. Det såg vi inte ifjol, hur många gånger vände vi en match ifjol? Tror mkt på att det beror på ett ledarskap som är rak och tydlig som dessutom besitter kunskap, ingredienser som inger förtroende.
Värdemätaren blir väl nu i helgen när dynglaget ska mötes dubbelt. Det här kommer bli riktigt bra framåt vårkanten
Kommentera