1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254517

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
NuMo: Det var just det som var min poäng. Varje gång vi åkte på spö av Färjestad, så tröstade jag mig med "Vänta bara tills Sedinarna kommer hem, de har lovat att återvända medan de fortfarande är på topp!". Jag drömde mig bort och såg en storhetstid där Sedinarna skulle lira 6-7 år i MoDo och vara med och utmana och guldet varje år.

Karlin, däremot, glömdes bort. Han var den där påstådda talangen som misslyckades med det mesta på senior nivå och sedan fick sluta på grund av skada. Att han, 15-20 år senare skulle bli en av Sveriges bästa coacher och trots det, välja att vända hem till klubben i hans hjärta... Det är så ironiskt på något vis, att den stortalang som misslyckades, i slutändan kanske blir den som MoDo får mest nytta av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Bad_Brett: Misstänkte nästan att det var det du dryftade, men visste inte riktigt att jag tolkade det rätt. Då är vi samma sida av myntet. :)
Kommentera

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Bad_Brett:
Ja och just att han aldrig ansetts god nog för
MoDo fram tills nu, själv var jag tveksam rätt länge. Fö Gradins historia är inte så dum den heller, tvingas lämna under förnedrande former av med en helt värdelös huvudtränare får delvis skulden för ett sällan skådat debacle. Kommer och röjer upp på nolltid, skall bli intressant att se hur det här utvecklar sig över tid.
Kommentera