1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479856 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254514

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Bad_Brett: Håller med om Karlin, men på vilket sätt har Sedinarna haft någon större betydelse för MoDo förutom att de var fantastiska när de spelade här? Såklart är de goda ambassadörer för klubben, det tar jag inte ifrån dem. I övrigt så är det ju inte så svårt att bli viktigare än Sedinarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
NuMo: Det var just det som var min poäng. Varje gång vi åkte på spö av Färjestad, så tröstade jag mig med "Vänta bara tills Sedinarna kommer hem, de har lovat att återvända medan de fortfarande är på topp!". Jag drömde mig bort och såg en storhetstid där Sedinarna skulle lira 6-7 år i MoDo och vara med och utmana och guldet varje år.

Karlin, däremot, glömdes bort. Han var den där påstådda talangen som misslyckades med det mesta på senior nivå och sedan fick sluta på grund av skada. Att han, 15-20 år senare skulle bli en av Sveriges bästa coacher och trots det, välja att vända hem till klubben i hans hjärta... Det är så ironiskt på något vis, att den stortalang som misslyckades, i slutändan kanske blir den som MoDo får mest nytta av.
Kommentera