Inlägg #2255299

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
Costanza: Hur var matchen?

Gavelo:

En helt ok bortamatch. Tyckte det ändå var en bra hockeymatch att se på med rätt bra fart, två stabila lag som inte bjöd på mycket och var duktiga defensivt. Det blev en hel del känslor ju längre matchen pågick.

Vi var stabila defensivt, BIK hade mer puck men låg ofta på utsidan och vi var starka framför mål, men hamnade i ett jobbigt läge när vi gav bort ett mål precis när vi klarat de första 10 minuterna bra och börjat etablera lite offensiv. Sedan fick BIK det riktigt avgörande 2-0 i ett 5 mot 3.

Tycker vi gjorde en bra match sett till defensiven, tyvärr var offensiven lite för dålig i första två perioderna. I tredje steppade vi upp och hade flertalet bra lägen och anfall men återigen fick vi spela 3 mot 5 och då kom forceringen av sig.

Vi hade behövt utnyttjat vårt tidiga PP till en ledning och undvikit slarvet vid 1-0 ifall vi hade tänkt ta poäng borta mot BIK.

Men tycker ändå att vi visar att vi kan stå upp bra mot ett lag som var tippat 2:a bakom HV. Blir en intressant retur på Söndag.