1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2260059

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Jag vet inte. Jag är rätt less på det där med lärt sig. Hur mycket hade Leksand lärt sig innan den här sessionen. Förvisso har man hittat två skitstövlar, men nog fasen är rätt personer värt massor jämfört med någon självrannsakan och "nu har vi lärt oss"? Vad har Brynäs lärt sig gällande att byta sportchefen och tränare? Vad hade vi lärt oss gällande ekonomi, tränare och sportchef?

Nej, rätt personer på rätt plats slår vilka djävla lärpengar som helst. Mindre bra ledare kommer ändå göra om samma misstag, om än kanske i mindre utsträckning är min erfarenhet. (med viss reservation för ett fåtal undantag)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Leksand lärde sig inte ett jota, inte IKO heller. De vann på lotto när de slapp kvala neråt. De hade säkert åkt ut med huvudet före mot Modo, Björklöven eller Timrå ;)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Beror på vad man menar med lärdom egentligen också.

Det jag menar är att vi har rätt personer på plats nu. I min mening. Jag vill se och hoppas att man ger dem fullt förtroende.
Det finns fortfarande en rädsla i mig att man sätter igång nån jävla tränarkarusell vid första motgång. På grund av vår historik.
Kommentera