1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480752 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2272404

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Bryr mej inte så värst om Mats Olsson, men Kenny Jönsson gjorde väl en vacker resa, eller? Tror de flesta Rögleiter älskade hans hemkomst till HA.

Att nedlåta sej till att spela i islador är ganska försumbart jämfört med storheten i att återvända och spela för sin klubb
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Precis, Kenny Jönsson är en hjälte för den resan han gjorde. Handlar inte om att "nedlåta sig". Det är precis detta som hockey är i grund och botten. Engagerade föräldrar, ledare och spelare med hjältestatus som ger tillbaka och är nära till yngre spelare på väg upp.

Jag ser det som ett tack till det lag och den organisation som lade grunden till deras resa. Hur många modoiter är vi inte som stolt följt NHL på text-tv under 90 och 00 talet för att kolla poängligor och matchresultat när Näslund och Foppa spelade? Hur många av oss har inte spelat NHL 97 98 99 00 osv med Colorado alt Vancouver?

De betyder mycket för oss fans och att ge oss chansen att se deras briljans på isen hemmavid är allt annat än "nedlåtande".

Minns ni hur Näslund och Forsberg fyllde "ladorna" under sin säsong?

Jag hoppas verkligen på Hedman när tiden är inne. Grabben har ju vunnit Stanley Cup två gånger!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Någon som har koll på om vi har hissat någon damtröja i taket?, vore kul för klubben om det kom upp någon/några damtröjor också.
Modo har ju genom åren haft några riktigt bra spelare, Tina Enström, Erika Grahm tex.
Kommentera