1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2272490

Sv: Apropå ingenting...
kul diskussion om sedinarna, nåt nytt att diskutera :)

lägger ingen värdering i löften eller sånt men för mig så är dom inte så stora i modohistorien som många andra är eller kommer bli. ligger långt fram bland modospelare som varit mycket bra i nhl men inte i listan på spelare som gjort speciella skaer i modo.

tycker inte att de bör hyllas med fanor eller liknande i arenan utan där dfinns det andra som förtjänar det mer, men det är bara min åsikt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Den där hetsen att spelarna plötsligt blir skyldiga att spela av sin karriär i MoDo när dom lyckats i NHL, tror jag nästan kan skrämma bort spelarna från att återvända.
Kommer spelaren tillbaka så förväntas 3p i snitt per match, 0.98SV% eller 40 i plus/minus. Annars ses man som avdankad och folk gnäller varför man ens kom tillbaka till klubben.
Kommer spelaren inte tillbaka så är man nästan svikare, Sedinarna, som verkar vara riktigt fina killar, snackas det ju dåligt om nu bland fansen när dom istället valde att stanna pga sina barns framtid i Vancouver.

Lägger vi ner hetsen och slutar vi vara nostalgiska över Foppas återkomst osv så kanske Hedman, Olofsson, Ullmark mfl återvänder en dag för att spela med hjärtat istället för att fansen kräver det.
Kommentera