1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2272615

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Mitt sista publika inlägg då i denna diskussion(resten kan vi ta i PM).

1. Mitt första inlägg var ett kallt konstaterande. Sedinarna bröt en otrolig trend att återkomma till MoDo. Inget mer. Ingen kritik mot dom, bara ett konstaterande.

2. Tomas Jonsson hade Leksand som favoritlag från unga år(inte konstigt). Han gick till MoDo bara för ett enda skäl. Ingen skräll att han fortsatte i Leksand efter karriären. Ingen kritik mot han, men trots 4 fina MoDo-år och en fantastisk karriär, inget hemvändarmaterial som jag ser det, då bör man vara från bygden(finns nog andra åsikter om det, liksom om vad en egen produkt är. I Frölunda ex.vis är man egen produkt bara man spelat en match i A-laget) och genuin MoDoit

3. Molla är givetvis den viktigaste hemvändaren sportsligt. All heder till Han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe:
Ta i Pm? Läser du såna...? 😉

För övrigt ÄR det ju bara så att väldigt många MoDoiter ser Sedinarna som "svikare", att de inte åtminstone kunde komma hem och göra några månader efter Jul. Hjälpa ett MoDo i kris.
Det hade dessutom blivit en enorm folkfest i Allsvenskan, på ett liknande sett när Foppa fylkde arenorna i SHL.
Själv ser jag dom inte som "svikare", men tycker det är synd att vi inte fick uppleva den magi det ganska säkert hade blivit.
Sedinarna hade för alltid blivit MoDo-ikoner i allas ögon och säkerligen fått tröjorna hissade i taket.
-Nu skrevs historien med ett lite tråkigare slut med MoDo ögon sett...
Men som Gradin sa, vill man inte spela i MoDo ska man inte göra det heller... 😊
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Och du har som vanligt ingen förståelse varför folk tolkar ditt inlägg som kritik mot Sedinarna. Det är helt i linje med att vi genom åren haft så stora problem att kommunicera. Du kanske menar väl, men ditt sätt att uttrycka dig får det att framstå som någonting annat.
Kommentera