1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2274139

Sv: Silly season
Amitiel:
Kul med en spelare från byggden som kanske kan hjälpa oss upp. Men sen då? En spelare som inte platsat i två bottenlag i shl. Om det inte vore för att han är ifrån övik hade vi ens varit intresserade då? Jag personligen skulle inte vilja ha han utan ser hellre man plockar in något som kan hjälpa oss upp och eventuellt stanna OM vi skulle ta klivet iår.
Tycker för hans skull att han borde satsa på i ett lag i mitten av allsvenskan och spela mycket för att på så sätt utvecklas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Filiphm: Han är bevisat väldigt bra på allsvensk nivå. Problemet är att han har huserat i katastrofer till föreningar de senaste åren i högsta ligan. Första hösten i Brynäs var väldigt fin och jag är övertygad om att han hade haft en given plats i ett mer stabilt och mindre turbulent SHL-lag, om än kanske inte högst upp i formationerna.
Kommentera

Sv: Silly season
Filiphm: Tycker han vore en klockren värvning. Han är definitivt där och nosar på en SHL-plats. Med bättre ledare i sina lag hade en mycket väl kunnat vara etablerad i SHL redan.
Under Karlin skulle det inte förvåna mig det minsta om han tar ytterligare ett par kliv.
För mig är det en no brainer och en fullkomligt perfekt värvning. #Ingmanskahem
Kommentera

Sv: Silly season
Filiphm: Jag hör vad du säger” men om vi funderar en sväng på detta.
I sak har du rätt, han har inte riktigt varit helt säker i startuppställningen senaste åren i olika bottenlag i SHL, men man kan ju välja att se det såhär, pga sämre val av lag så har han inte fått den speltiden han kanske behöver för att utvecklas, och i Modo kommer han få en väldigt framstående roll med mycket speltid och förtroende vilket i förlängningen tar han från en bottenback i SHL till att bli en mittenback i SHL om Modo sen går upp.
Det är precis det vi behöver, pålitliga spelare från orten som är habila och billiga så vi kan lägga det lilla krutet vi har på några toppspelare.
Blir vi kvar i AS så tror jag Ingman har potential till att bli en riktig klippa.
Kommentera