1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480365 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2278600

Sv: MoDo - Troja 2022-01-19
Dexter : Men i ärlighetens namn. Vi har haft spelare borta i COVID. Oklart hur hårt det tagit på dem men vi har väl inte tränat så mycket de sista veckorna och det är klart vettigt om de är försiktiga innan de börjar träna stenhårt. När man själv haft flunsan med feber och allmän sjukdomskänsla så är det inte de bästa löppassen man drar efteråt. Brukar ta någon vecka innan man är fit for fight till 100%.

Vi har en nyckelspelare borta, center dessutom, där vi redan saknar 1 center som är långtidsskadad. Modigs är rätt blek just nu men han var väl en av dem som fick covid?

Det blir säkert bra snart igen. Om vi zoomar ut är det väl ingen som på förhand vågade tro att vi skulle ligga där vi ligger idag i början av säsongen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Troja 2022-01-19
Hakning-Henrik: Jag tippade MoDo etta och HåVe tvåa så jag är bitter och besviken mest hela tiden. ;-)
Jag vill att MoDo vinner. Det handlar om att vinna. Har man inte fattat det då ska man inte tro att man ska upp i SHL. Lata vinnare säger att "det gäller att vinna sista matchen" HV har lag för att säga det. Resten av lagen inklusive MoDo måste upp till bevis VARJE match. Sån skillnad är det på HV och resten av lagen. Vill man vinna hela skiten så får man fanimej på sin egen hemmaplan köra över ett bottenlag. Det ska inte finnas något annat.
Kommentera

Sv: MoDo - Troja 2022-01-19
Hakning-Henrik: Troja saknade flera spelare, två lån från från Teg sen har de också haft covid, visst såg väldigt blekt ut jämfört med Tingsrydmatchen
Kommentera