1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480365 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2278622

Sv: MoDo - Troja 2022-01-19
KB65: Det är väl just därför vi drar stora växlar, varför är vi så dåliga mot ett så dåligt motstånd gång på gång?!

Sen vill jag inte kalla det ”råka slarva bort”, vi slarvar bort poäng för att vi inte gör jobbet rätt och vi saknar en idé om hur vi skall spela av en match.
Modos problem är att vi alltid är offensiva, jag har sagt detta 100 ggr att Modo måste sluta anfalla hela tiden, man vinner inga matcher genom att anfalla så fort man får pucken, man vinner matcher genom att spela smartare än motståndaren, att ta burskydd bör man göra minst 10ggr per period för att sätta upp sitt spel, inte spela utifrån hur motståndarna placerar sig, som vi ofta gör och när vi då inte anfaller ”rätt” så slår vi dåliga passningar och tappar puckar i ödesdigra situationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Troja 2022-01-19
Gavelo: jag har precis samma tankar önskade de kunde spela lite smart emellanåt o inte rusa på i alla lägen man sitter bara o väntar på spelvändningar från motståndarna t.o.m i pp är man orolig för det, möjligt vi har bra försvarsspelare men gäller att ha ett smart o bra försvarsspel också.
Kommentera

Sv: MoDo - Troja 2022-01-19
Gavelo: Varför ska vi dra stora växlar av att vi presterar dåligt mot det sämsta laget i serien? Det säger väl sig själv att det huvudsakligen är en inställningsfråga.
Löven har för övrigt torskat båda matcherna mot dem, 3-9 i målskillnad. BIK har förlorat en och vunnit en.

Vi har full kontroll på matchen nere i Kristianstad fram till att de snor åt sig en dålig passning. Sen får de såklart vittring där och då efter 2-3 pucken. Slarv.
Kommentera