1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480356 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2279801

Sv: MoDo - Hv71 2022-01-21
Gäsp: KINGMAN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Hv71 2022-01-21
dempa: Finns väldigt mycket positivt med kvällens match men det överlägset roligaste är att vi för första gången på många, många år har ett lag som utvecklats under säsongen. Kommer ni ihåg hur man TJATADE om det tidigare år: ”lugn bara, när spelet satt sig för vår nya trupp kommer det bli bättre” så lät det ibland långt in i Februari.

Nu har vi en coach som varken är speciellt verbal eller vinner några modevisningar, men jävlar vilken respekt jag har för hans förmåga att bygga lag, hamra in en tydlig spelidé och få alla i laget att köpa den.
Han är också skicklig på att scouta och manövrera ut sina motståndare. Se bara hur vi mött HV de två senaste matcherna: man har hittat en öm punkt och nu trycker vi där gång på gång med hårt- och på gränsen till fult spel. Det gillar inte deras backar.

Man blir också genuint lycklig att se Kingman gå in och ta smällar för laget. Han var riktigt stabil idag. Syns ändå att han håller igen vad gäller offensiva utflykter. Han kommer bara bli bättre.

Känns som jag tjatat om vår tränare alldeles för mycket, men faktum kvarstår:
Karlin och Hinken är det bästa som hänt MoDo på evigheter.
Kommentera

Sv: MoDo - Hv71 2022-01-21
Ingen ärorik milstolpe, men idag passerade vi poängen så årets upplaga är fjärde bästa av de 6 år vi spelat i allsvenskan denna sejouren. Vi lär avancera ett par platser till inom kort
Kommentera