1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2282554

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
wolper: Nu slirar du på sanningen igen, börjar tyvärr bli en vana.
Jag trycker inte ned folk och jag gnäller extremt sällan på domarna, att det har hänt, absolut, men det är inte ofta och de gånger jag gnällt så handlar det ofta om nivån som helhet ist för enskilda domslut.
Jag har inga tendenser alls att trycka ned folk, däremot kan många känna det som så när den man diskuterat med har starkare argument i en diskussion, men det är verkligen inte att trycka med någon.
Som idag, du krävde utvisning på Björklund och spårade ur fullständigt, jag hade inte öppnat truten om jag inte visste att du hade fel, vilket jag påpekade och då lackade du ur i vredesmod. Igen.
Sen hur vet du att man har problem om man tar anabola preparat?, testosteron är en anabol andragen steroid och skriva bland annat ut av läkare för att höja livskvalitén och stärka kroppen på oftast äldre män.

Och nej, jag har inga problem, jag mår toppen eftersom jag under väldigt många år jobbat med mig själv, allt började med en kurs 2015 för att lära känna mig själv på djupet och kunna må bra i mig själv, att lita på mina beslut, såväl i privatlivet men även i yrkeslivet, utöver det så har jag även läst personalvetenskap och situations anpassat ledarskap samt några andra mindre kurser om kropp och knopp så jag känner ändå att jag har rätt bra koll på hur jag mår och några psykisk ohälsa har jag inte.

Men tack för din ironiska omtanke, att försöka trycka ned mig fungerar inte speciellt bra tyvärr, det blev bara ett lite löjligt och genomskinligt försök det där.

Att du är omogen och väldigt naiv samt ofta skriver i affekt har mest troligen att göra med att du är ung och lite omogen än, det har jag överseende med, men när du ljuger, kallar mig för getknullare etc så tappade jag respekten för dig fullständigt.

Nu lämnar jag just denna diskussion här, vill du fortsätta detta så hänvisar jag till min DM, jag lovar att svara på allt du skriver.
Övrigt, lev och må.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
Gavelo: tack för info. Finns för dig om du behöver psykologisk hjälp i framtiden😊 finns för dig om du behöver prata!😊 du kan lätta ditt hjärta för mig😊

Modo känns bra när de är 100% en tredje center kanske? Någon istället för hasa? Vågar vi ändra laget? Känns som något bra finns i detta iom andraplats!
Kommentera