1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480960 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2282557

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
Från Hörnefors: Sjukt vilket gnäll det blir efter en förlust. Tre nya tycker jag är för mycket, vore riskabelt att ändra så mycket i laget. Vilka ska bänkas, och vilka 3 ska värvas som kommer nöja sig med en plats i 3/4-kedja och ändå vara bättre än de vi har. Vad händer med gruppdynamiken?
Känns jävulskt riskabelt om du frågar mig. En skapligt vass center mellan Mannberg och Olsson tror jag räcker. Tycker Sylle/Max /OP är på sina bättre kvällar något av den vassaste 4:e kedjan i HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
Nucky:
Tänker så här

1 Woods - Vigge - Modigs
2 Svenningsson - EJK - Aagaard
3 NY - NY (Niederbach) - Mannberg
4 Ohlsson - Sylwander- OP
Extra Tjernström/MacM/Lån från div 1 för breddens skull

Jag kan garantera att forward 13/14 mer eller mindre kommer spela varje match det kommer snart även forward 15. Lindewall/Nordin/ Theo mfl tycker jag är ok men tyvärr inte potenta på denna nivå.
Kommentera

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
Nucky: Jag tycker också att vi behöver en center för tredje och kanske en back som kan utmana Hasa och Näsen. Jag tycker Noren har varit bra, synd att han inte kunde va med idag, det kanske räcker med att han får mer speltid så kanske han kan peta någon som har en sämre dag.
Kommentera

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
Nucky: Jaha och där åkte jag på kvällens gnäll, jag har varit lugn men jag står ändå för att värva tre nya. Ja jag tycker fan att vi har plats för 2-3 nya sen är det väl upp till dagens trupp att ta kampen om platserna. Bänka juniorer eller Max han håller inte i längden enligt mig!
Kommentera

Sv: Karlskoga - MoDo 2022-01-28
Nucky: Lite beroende på om Tanner kommer tillbaka så hoppas jag på en väldigt spelskicklig center in, sen tror jag att om vi skall kunna mäta oss med Hv i ett slutspel förutsatt att dom inte har en massa spelare skadade så tror jag Modo behöver ytterligare en forward, en rightare och skytt, men en center måste in först.

Sen bör man kanske fundera på att stärka upp defensiven, visserligen har vi Styf och Norén , men får vi en skada på tex Ingman, Folin eller Wahlberg så blir vi ruskigt sårbara.

Men som du säger, gruppdynamiken skall man inte heller underskatta.
Kommentera