1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2284347

Sv: Modo - Karlskoga 20220202
Tarasov:

En spelare jag svängt kring är Woods. Skrev för ett tag sedan att han troligen inte skulle vara så aktuell för SHL pga. storlek, fysik och defensiv.

Men jag tycker han fått en enorm utveckling sista tredjedelen av serien, nu har han förstått hur kan måste spela i sverige. Han måste hela tiden ha fart på fötterna, släppa pucken tidigt och ta ny position och bara utmana när han ha fart, när han gör det som han gjort på slutet är han definitivt en spelare för SHL. Ta dessutom hans backcheck igår när han räddade en riktigt bra målchans. I början av serien så släppte han inte pucken, han försökte sig på snygga dragningar och göra sin gubbe ofta med ganska dålig fart för att ta sig till eget skottläge, då fastnade han lätt i sargerna och blev enkel för motståndarna att hålla koll på och neutralisera. Nu är han ju istället ett hot varje gång han har puck i offensiven och kan både spela fram och göra mål.

Han har verkligen lyft sitt spel och borde vara den hetaste forwarden i HA nu, offensiva skills har han alltid haft men nu har han lärt sig spelet och anpassat sig för att få bort sina svagheter och skapar betydligt mer. Då kommer han även kunna gå in på en högre nivå och prestera.
Kommentera