1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2286323

Sv: Silly season
Icing-Ove: Ryktena säger att spelaren i fråga är Tyler Kelleher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Chall3:

Det känns ändå som en bra värvning om man väljer att ta in honom, han har varit i Sverige och tror han kan producera riktigt bra i HA. Är det honom så tror jag inte man ska vänta och hoppas på så mycket bättre namn, man kan säkert hitta en spelare med bättre CV men han har ju ändå visat att han klarar spelet i sverige och man borde ha kunna få bra referenser på honom.

Rätt ålder på honom också så man kan erbjuda en fortsättning om han kommer in bra hos oss.

Jag tycker Hinken ska slå till om det är Tyler, sedan lämna en plats öppen för ytterligare en, där kan man vara lite kyligare och vänta och se vad som händer, är ju trots allt bara 1v kvar så gäller att vara rätt snabb på beslut om man ska fylla på.

Värva Tyler nu, släng ut förfrågan på t.ex Golokovs och Niderbach samt kolla vad som händer om KHL släpper spelare.

Just Golokovs gillar jag, tycker han har mycket som skulle passa in hos oss, han har mycket skicklighet, bra fart och är rätt tuff i närkampsspelet. Tycker han var riktigt bra mot Löven igår. Här borde man ligga på inför nästa år, detta skulle kunna vara en ersättare åt t.ex Aagaard om han lämnar. Tror han skulle producera bra i en andrakedja med rätt kamrater. Han skulle även kunna göra en tredjekedja mer offensiv.
Kommentera

Sv: Silly season
Chall3: Var kommer ryktena ifrån? :o
Kommentera