1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481406 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2289187

Sv: Mora - MoDo 220211
J F K:

Tycker det hänger ihop lite. Det är ingen slump att försvaret blir sämre med Tikkanen. Känns som att de inte riktigt litar på honom på samma sätt de gör med Tex och överkompenserar.

Han har haft ett par starter nu där han inte övertygat alls, sådant sätter sig i huvudet på både honom och försvaret.

Jag tycker inte han är dålig, klasser bättre än wallin. Dock så är han klasser efter Tex som det ser ut nu och den form han är i, och hittar han inte formen känns det otryggt inför ett slutspel. Därför bör vi nog stärka med ett SHL lån som är brukligt, för att ha backup till slutspelet.

Klandar inte honom så mycket för målen, men tycker han ger väldigt mycket konstiga returer samt upplevs fladdrig i målet jämfört med i början av serien. Tex är mycket lugnare och tätare och det sprider nog sig till försvararna.

Det är främst ledningen som får ta ansvaret, man har inte matchat honom tillräckligt för att hålla honom igång. Med facit i hand skulle man nog gett honom fler matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - MoDo 220211
Rytter:

Hur var farten under skridskorna på MoDos ungdomar i kväll?
Senast mot Södertälje var det underbart och se hur de skrinnade ifatt alla, de var rappast, man såg hur svårt det var för Ssk att reda ut stormen när de flög omkring ssk backar
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 220211
Rytter: Han släpper lite märkliga returer, men samtidigt så räddar han en del puckar inte Tex skulle tagit tack vare storleken.

Jag tycker att analyserna nästan slår knut på sig själva. MoDo spelar på samma sätt oavsett målvakt. Man var värdelösa i två perioder och att skylla på Tikkanen blir löjligt.
Kommentera

Sv: Mora - MoDo 220211
Rytter: 93,8% i Asker. Är inte lika övertygad att han hade varit ett nedköp (i dagsläget).
Kommentera