1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2289763

Sv: Apropå ingenting...
Laban: Väldigt ofta. Mot HV tycker jag vi varit klart bättre alla tre matcherna, men annars har vi tagit många poäng där vi varit sämre.

Står dock fast vid att HV är det lag jag sett som förkrossande överlägset haft domarna på sin sida. Många gånger, som mot Löven och MoDo, direkt löjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Oftast brukar det väl jämna ut sig över en säsong då det i grund och botten handlar om riktigt usla domare snarare än någon sorts medveten snedfördelning. Handlar mycket om hur ojämna domarna kan vara när det gäller att sätta nivån under en och samma match också.

Än så länge har HV71 klar fördel när det gäller domsluten i mötena mot oss iaf. Tänker främst på matchen nere i Jönköping när domaren missar hur en spelare solklart yxar sönder Tjernströms klubba som föranleder ett mål för dem och sedan en väldigt suspekt huvudstackling på EJK i offensiv zon i slutet av matchen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: BIK är som vanligt rustade för slutspel. Ärligt talat ser jag BIK Som en större utmanare än Modo. Visst modo har spets men har har tunnare trupp.
Kommentera