1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2292392

Sv: Silly season
Amitiel: Nej, hade vi fått 1-2 till så hade jag inte gnällt. Vi har ersatt Modigs kan man summera det som. Blir det skada på nån bärande spelare får vi förlita oss på lån då Men nästa år, då jäklar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
puffe:
Och om vi tagit in 3 spelare och fått 3 skador så har det varit samma, är omöjligt att göra sig immun mot skador, eller ska vi ha ett gäng som bara finns där och inte får speltid, sen förvänta oss att efter veckor eller månader utan speltid ska dom kunna hoppa in och ersätta vid skador.

Vi har tappat Modigs fått nya in Nikolajs, fått tillbaka Macmaster, och sen har vi junioren som vi kan låna in.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Vad menar du? Att vi inte tog in fler stärker ju oss inför nästa år. Vi kommer såklart inte behålla Letten exempelvis.

Vi kommer förmodligen inte ta in lån vid skador, om det inte är frölundaspelaren. Vi har spelat jämt med BIK trots att vi saknat letten, Macmaster och Aagaard, så nog klarar vi skador i ett slutspel alltid. Har för mig att vi var nära att spöa HV även utan avstängde Vigenault också, men det är klart att vi är sårbarast för skador Woods och Vigge.

Men, vi hittade inte rätt spelare till rätt pris. Vi ville nog inte hamna i samma situation som Löven är i nu med en etablerad spelare som Hutchings som är missnöjd på läktaren. Med Squires som drog. Med Nanne som bara var inne och vände osv. Det blir energitapp med sådana, om de inte är ohyggligt professionella.

Det är bara att gå tillbaka och läsa varför Bernhardt producerat oerhört mycket bättre i år jämfört med alla tidigare år som senior. Det är för att han trivs socialt och med hockeyn. Det är kopiöst viktigt att man inte har energiläckage om man ska prestera på sitt max och då kan det såklart vara saker utanför hockey som stör, men även gnäll och tjafs i omklädningsrummet, paktbildningar/smågrupperingar, gnäll på tränare om speltid eller om taktik osv. Kort sagt. Den som bara tror att det handlar om vilka som har bäst spelare på papperet har nog inte riktigt koll.
Kommentera

Sv: Silly season
puffe: Vi går upp i år.
Kommentera