1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2294947

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Tarasov:

Nu pratar du om nått helt annat. Ja klart missar händer och det får man acceptera. Dock vill man se att det man pratar om och trycker på omsätts på isen också.

Jag pratar om hur viktigt det är att utvecklas under säsong och bli bättre i slutet än i början, samt att gå in med god form i ett slutspel. De lag som går långt brukar utvecklas under säsong, och de som går in med god form brukar ta sig långt.

Jag slutar hellre 2:a och går in med god form och där man ser att laget är slutspelsredo än att sluta 1:a men ha en sviktande form där man letar efter formen och har dippst. Kan gärna ge upp andraplatsen och sluta trea bara man får se att laget är redo och har tagit steg framåt.

Tycker du sett vårt lag är i bra form? Tycker du att vi blivit stabilare jämfört med november/december?

Visst de nya spelarna blir säkert en injektion, och det finns tid att hitta formen men jag är inte lika trygg som jag var för några månader sedan. Jag vill se oss börja vara stabila och ha en stigande form de sista matcherna av serien. Sedan måste vi kanske våga vila spelare med skavanker.

En sak som kan påverka som man inte har koll på är träningsupplägget, kanske har vi kört hårt och kör hårt fortfarande och inte börjat släppa på träningen än. Man vet ju inte vilket upplägg de har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs Vita Hästen 220219
Rytter:
Vi hade ett rätt gynnsamt schema i november som vi nyttjade bra, McM var dessutom 3 center större delen av den perioden. Sådant bör vägas in.

Ja tycker både PP och BP utvecklats sedan november, passningshastigen i PP särskilt. Jag tycker även spelet ut egen zon går snabbare, i anfallszon tycker jag man varit rätt bra sen dag 1.

Vi har såvitt jag räknat 19p på 10 senaste och så har vi tampats med ett rätt starkt Mora x 2 och Karlskoga x 2, med Aagaard borta rätt många av de matcherna. Där finns det definitivt inget att klaga på, formen är god

Vi har dessutom fått in Ingman som gjort vår backsida komplett, utöver det så finns hopp om att McM ansluter vilket innebär att vi kan gå på 4 kedjor och en kedja till kommer bidra framåt. Sen tycker jag OP har lyft sig på slutet och bidrar mkt, faktiskt många bra grejer från Max också plus Nordins straffar som kan bli hyperviktiga om man får en straff i slutspelet. Så jo min bedömning är att vi går framåt.
Kommentera