1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2295365

Sv: MoDo vs AIK 200220
Gavelo:

Tycker ändå det var länge sedan vi hade 50 stabila och bra minuter. Det är typ en perfekt genomförd match eftersom det alltid finns perioder i matcherna när man är under press.

Karlin tyckte 30 min var bra mot VH, var väl andra perioden samt avslutningen på första.

Ska vi slå AIK borta som har en formtopp och stigande formkurva måste vi upp på 50 stabila minuter och sluta ge bort mål. AIK ska fan behöva kriga sig blodiga för att göra mål på oss.

Tror det blir tufft idag med en match i benen från igår samt AIK:s form, dom var riktigt bra mot löven. Tror tyvärr på förlust och poäng är bonus idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs AIK 200220
Rytter: Jag skulle vilja se en grisig match från MoDos sida idag. Max, OP och Lindewall ska göra målen under ordinarie. Avgörandet gör Sebbe med röven i förlängningen.
Kommentera

Sv: MoDo vs AIK 200220
Rytter: Det som kan ligga oss i fatet för idag är väl att AIK som är i en formtopp som du säger och har vittring på bra platser i slutspelet, dom kommer driva matchen och vi är erkänt duktiga över alla formationer att utnyttja misstag även om vi haft lite svårt med målskyttet senaste omgångarna.
Vi kommer behöva spela stabilt i 60 minuter, Tex eller Tikka kommer behöva vara extremt bra samt att vi kommer behöva sätta våra lägen i större utsträckning än senast, då vinner vi för vi är ett genomgående bättre lag, uppfyller vi inte dessa kriterier så blir det förlust.
Kommentera