1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2295635

Sv: MoDo vs AIK 200220
Tarasov: Jag tycker att vi ska vinna emot AIK, Almtuna och Vita hästen iallafall smärtfritt vid den här tiden på året om vi ska kunna känna oss någorlunda självsäker på att det finns en möjlighet till att vi ska kunna bli avancerade till SHL. Jag säger inte 10-0 varje match, men jag säger iallafall att inte tappa en 4-1 eller 4-0 ledning och sen att man ska kunna jaga AIK och göra åtminstonne ett mål till under ett par powerplay och ett 5 minuters powerplay? Jag kände efter förra HV matchen att fan den här säsongen så finns det inte en chans att vi inte går upp, vi körde över HV som måste ha spenderat så otroligt med pengar inför säsongen för att de bara måste gå upp..

Oavsett hur det går så kommer jag likförbannat heja på modo nästa säsong men känner att energin för att ligga på och vara den bästa modo inte riktigt finns där ännu och det är väl bara några veckor kvar tills slutspelet börjar.. Det börjar bli ont om tid
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs AIK 200220
JoakimE: Att du överlevde förra säsongen ändå (i egenskap av MoDo-supporter). Kudos.
Kommentera

Sv: MoDo vs AIK 200220
JoakimE:
Jag kan tycka att gårdagens match borde vi tagit särskilt som den utvecklade sig. AIK tycker jag är en svårare nöt, de är ganska välcoachde tycker de påminner om oss men känns lite svagare.

Apropå Modigs så noterat jag att vi inte förlorar skotten i enda match sedan han lämnade.
Kommentera

Sv: MoDo vs AIK 200220
JoakimE: Karlin säger att det tas dumma beslut på isen, hur kan man göra det som professionell spelare?
Kommentera