1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483142 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2295637

Sv: MoDo vs AIK 200220
Nucky: Jag är civilingenjör. När man gör en förändring måste det finnas ett förväntat, mätbart resultat. Argumenten för att släppa Modigs har varit många; Han spred dålig stämning, han var själv inne i en formsvacka, laget är viktigare än jaget etc.

Likväl måste alla beslut kunna parametriseras, dvs att man anser att Modigs insats i snitt genererar 0,25 poäng per match, men att påverkan på resten av laget kostar 0,5 poäng per match, vilket innebär ett förväntat poängtillskott på 0,25 ifall man skickar honom.

Att laget helt plötsligt tar väsentligt mindre poäng, spelar sämre över hela banan och att spelarna snarast ser mindre motiverade ut än tidigare, är ett bevis för att beslutet - så här långt - var helt horribelt, oavsett om Modigs urinerade på folk i duschen eller flirtade med andra spelares fruar. Så länge laget tog fler poäng med honom, så var det fel beslut att skeppa honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs AIK 200220
Bad_Brett: Civilingenjörer ska man akta sej för när det gäller att bygga ett lag. Om hälften av det du skriver om Modigs är sant är det en självklarhet att han inte är kvar. Dessutom var han även en ganska usel passningsläggare under sin tid i MoDo. Inte med i spelet nämnvärt, men dock en vass skytt, o bra på straffar , men där har ju Nordin gått in
Kommentera

Sv: MoDo vs AIK 200220
Bad_Brett: sjukt lösa boliner om du tycker dagens svacka som laget är inne i är pga Modigs uttåg.
Enligt Karlin producerade han inte heller i 5 mot 5 innan han drog(formen blrjade dippa nån gång efter jul)
Han gnällde sig ur laget vilket tyder på en pissig karaktär, en sån spelare höjer automatiskt inte lagets potential även om han knuffar undan t.ex Theo ur 3:e idag. Hur hårt tror ni han hade jobbat i den kedjan när han mest åkte runt och hängde med huvudet i förstakedjan. Nä, ditt och Tarres resonemang blir för enkelt.
Något ALLA tränare och experter i princip alltid återkommer till när man beskriver vinnande lag är harmonin i truppen, spelarna köper sina roller och jobbar livet ur sig oavsett var du befinner dig i lagets hierarki.
Det hade med största sannolikhet inte Modigs gjort i fortsättningen heller.
Kommentera

Sv: MoDo vs AIK 200220
Bad_Brett: parametiseras… den var ny. 🙌
Kommentera