1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481362 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2295702

Sv: MoDo vs AIK 200220
Tarasov: Jag ifrågasätter inte beslutet att skeppa Modigs, det jag ifrågasätter är varför man skeppade honom innan man ens hade en planB, alla med lite egen tankekraft förstår att tar man bort en länk ur första kedjan som där och då låg 3’a i poängligan så kommer det ge enorma konsekvenser om man inte har en bra ersättare.
Lägg därtill att Aagaard lämnade för OS i samma veva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs AIK 200220
Gavelo: Jag håller med till viss del att man gärna hade sett en lösning redo till hands i samband med att man skeppade honom. Samtidigt så var han helt under isen när beslutet väl togs. Modigs hade visserligen avgjort nåt straffavgörande och snubblat in en annan puck men i övrigt så bidrog han väldigt lite över hans sista 10 matcher.

Man tappar fortfarande en kropp i Modigs samt en viktig motor i Aagaard vid samma tidpunkt och det är klart att det bidrar till svackan vi är i nu. Tydligt att flera bärande spelare har fått dra ett tungt lass länge och det blev tyngre när vi tappade spelare på det. Känns naturligt vi får se såna här matcher när flera spelare samtidigt inte är på topp.

Jag tror däremot mycket kommer bli bättre nu när vi får i mer balanserade kedjor igen. Vi vet att vi kan spela med ett vägvinnande spel och har ungefär en månad på oss att komma tillbaka till det innan slutspelet drar igång. Det kommer vi fixa.
Kommentera

Sv: MoDo vs AIK 200220
Gavelo:
eftersom vi inte vet orsaken så får man väl helt enkelt lita på att det är rätt beslut att säga adjö direkt kan jag tycka.
Kommentera