1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481281 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2295703

Sv: MoDo vs AIK 200220
AddMan:

Ville ju helst ha honom i andrakedjan tidigare. Men ändrar nog mig nu.

Främst för att andrakedjan ser ut som ett vapen igen efter Aagaards intåg samt att vi måste få igång Sam och Woods fullt ut, och detta är nog bästa lekkamraten åt den kedjan.

Sedan funderar jag kring tredje. Inte nödvändigtvis Ohlsson-MacMaster-Mannberg som ska gå där. Kan nog tänka mig MacMaster på en kant och ge Nordin förtroende för han har en fin stigande formkurva.

MacMaster-Nordin-Ohlsson

Mannberg har tyvärr varit lite av en besvikelse, då främst offensivt. I defensiven är han bra. Han är nog en sådan spelare som är gjord för 3-4 oavsett om det är SHL eller HA.

Jag skulle nog vilja se Sylwander, OP,Mannberg Tjärnström göra upp om platserna i fjärde. Dessa + Ohlsson är sedan våra BP alternativ så de offensiva slipper spendera energi på att döda utvisningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs AIK 200220
Rytter: Jag har lite svårt att bedöma Nordin. Potentialen finns där, men är osäker på om han ska centra en kedja i ett tufft och tajt slutspel. Går kanske hellre på den tråkiga lösningen där och kör med de mer etablerade spelarna och kastar in honom som en joker emellanåt.
Kommentera