1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481220 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2314185

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Tycker att han är en bra lagbyggare, lite som Harald var, men en ganska dålig taktiker/matchcoach. Det vore kul om man kunde hitta en roll, men ser inte riktigt vart det skulle vara i vårt bygge. Andretränare Jonas är helt perfekt i den roll han har och kompletterar Karlin klart bättre än Fredrik.

För övrigt tycker jag att Freddan gjort ett bra jobb, med en helt hopplös trupp. Dock så har Nubben gjort flera fel. Att inte vara tydlig vem som har huvudansvaret när det är ganska uppenbart att det är två starka viljor är ett väldigt märkligt förfarande.

Själv tycker jag att Freddan var den bättre av de två som tränare och taktiker, men som sagt ganska tafatt som matchcoach. Jag kan förstå att man vill ha tydlighet och att nu handlar det inte om att sätta gruppen eller detaljer, utan handlar bara om matchcoachning. Därav kan jag förstå varför just Freddan får gå. Jag tror dock att det är ett misstag och att det här kan gå riktigt illa för Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Håller med helt. Mycket bra sammanfattat.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vill inte ha honom i båset, absolut inte. Men finns andra delar i organisationen där jag tror att han skulle kunna vara en tillgång.
Kommentera