1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2323706

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Nucky: Håller med dig - vi måste ge det nya och förhoppningsvis mångåriga ledarskapet en chans. Vi får inte glömma att Sundlöv, Hellqvist och Säcken ju inte gav det någon chans utan drog av olika anledningar väldigt fort.

Ni som håller fram Löven som förebild ska ju dels tänka på att det ju bara senaste åren som de varit ett stabilt tipplag i Allsvenskan och att både Löven och Timrå för inte allt för länge sedan var på ruinens brant (2010 begärde sig Löven i konkurs och mellan åren 2013 -2017 hamnade Timrå IK hos kronofogden 44 gånger...). Vi har själva haft vissa problem med ekonomin men vänt det till ett stort överskott. Resan att nå en stabil ekonomi är gjord nu.

På ledarsidan har TIK och Löven haft kontinuitet på tränar och/eller sportchefsidan i flera år vilket vi hoppas att vi får nu. Det var ju något Ingman framhöll var ett skäl till att välja Modo nu och inte tidigare.

Med stabil ekonomi och ledning på och vid sidan av planen (inte VD och vår styrelse att förglömma) ser ju allt väldigt bra ut för framtiden. Att kunna knyta till sig
Philadelphia Flyers Europa-scout Joakim Grundberg till styrelsen visar vilken nytta vi har av vår hockeykultur.
Kommentera