1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479893 inlägg · 4078 ämnen

MoDo - Kristianstad 5:7

2323740 · » Till forumet


Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett: Skulle aldrig byta ut Hinken mot Kenttä
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Nucky: Kenttä behövde bara en säsong för att transformera Löven från bottenlag till topplag. Och i ärlighetens namn har Hinken och Karlin visat att det är möjligt även i MoDo.

Jag tycker med andra ord att vi är på helt rätt väg, men baxnar samtidigt över utspel som "MoDo ska vara bäst om 2-3 år". Som du säger ska vi vara med och tävla varje år.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
DrCox: Vilka ur laget 19-20 som inte drog till SHL / NHL borde vi haft kvar? Det är väl Björklund men han fick ju hemlängtan...inte mycket att göra något åt. T ex Wenbloom var ju betjänt av ett miljöombyte, Åström och Jakobsson fick många chanser men tog inte sista steget hos oss, Enström, Hedman och Häggström är hockeypensionärer, From valde vi att inte ta tillbaka trots att vi blev erbjuden, någon av målisarna kan du knappast sakna, saknar du Tobias Ericsson??? o s v.

LAGET DÅ SÄSONGEN STARTADE
Målvakter
1. Oliver Dackell – 20/21
#30. Linus Lundin – 20/21
#34. Erik Hanses – 19/20

Försvarare
#02. Tobias Ericsson – 19/20
#06. Mattias Norlinder – 19/20
#26. Tom Hedberg – 19/20
#27. Anton Öhman – 20/21
#33. Victor Berglund – 19/20
#41. Oscar Hedman – 19/20+1
#63. Tommy Enström – 19/20

Forwards
#07. Tobias Åhström – 20/21 x
#11. Kristian Jakobsson – 19/20 x
#13. Anton Karlström – 19/20 x
#14. Henrik Björklund – 19/20 x
#17. Magnus Häggström – 19/20 x
#20. Mathias From – 19/20
#22. Jonathan Johnson – 19/20 x
#23. Daniel Sylwander – 19/20 x
#25. Lukas Wernblom – 19/20 x
#31. Linus Pettersson – 19/20 x
#38. Joakim Hagelin – 19/20 x
#40. Kalle Jellvert – 20/21 x
#89. Patrik Karlkvist – 19/20 x
#00. Kim Rosdahl – 20/21 x
# . Fredrik Olofsson – 19/20 x
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Nucky: Håller med dig - vi måste ge det nya och förhoppningsvis mångåriga ledarskapet en chans. Vi får inte glömma att Sundlöv, Hellqvist och Säcken ju inte gav det någon chans utan drog av olika anledningar väldigt fort.

Ni som håller fram Löven som förebild ska ju dels tänka på att det ju bara senaste åren som de varit ett stabilt tipplag i Allsvenskan och att både Löven och Timrå för inte allt för länge sedan var på ruinens brant (2010 begärde sig Löven i konkurs och mellan åren 2013 -2017 hamnade Timrå IK hos kronofogden 44 gånger...). Vi har själva haft vissa problem med ekonomin men vänt det till ett stort överskott. Resan att nå en stabil ekonomi är gjord nu.

På ledarsidan har TIK och Löven haft kontinuitet på tränar och/eller sportchefsidan i flera år vilket vi hoppas att vi får nu. Det var ju något Ingman framhöll var ett skäl till att välja Modo nu och inte tidigare.

Med stabil ekonomi och ledning på och vid sidan av planen (inte VD och vår styrelse att förglömma) ser ju allt väldigt bra ut för framtiden. Att kunna knyta till sig
Philadelphia Flyers Europa-scout Joakim Grundberg till styrelsen visar vilken nytta vi har av vår hockeykultur.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
DrCox: Nej, men det beror ju på att vi inte haft en bra ledning tidigare. Inte på strategin.

Men, om du är nöjd med att med nöd och näppe gå till final där man är chanslös är det bra. Jag hoppas att vi snarare som Timrå går upp två gånger. Detta Timrå mer klart lägre budget än Löven.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
J F K: Det är ett väldigt gnäll på björklöven och deras spelare men faktum är att dom har haft en kontinuitet på spelarsidan som vi inte har. Sylwander är enda spelaren i Modo som finns kvar sedan den avbrutna säsongen.Löven har fler spelare kvar sedan dess.

Björklöven har varit i final två säsonger i rad och har goda möjligheter att gå till final igen om dom inte blir valda av Hv.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett: Du ger ju inte Karlin/Gradin någon möjlighet att ens försöka bygga laget på sitt sätt.
Det vi ser nu är början på deras ledarskap och jag tycker det ser väldigt bra ut. Efter alla jävla år av misär och misstag framförallt på ledarsidan är det som att klubben äntligen vädrar morgonluft.
Att som dig då kräva resultat NU går mot precis all den långsiktighet du själv säger dig förespråka.

I övrigt håller jag med dig om ganska mycket. MoDo med vår junioravdelning, starka ekonomi och förutsättningar ska definitivt tävla om titeln varje år, no matter what. Andra klubbar med sämre förutsättningar klarar det, så det finns inga ursäkter för oss.
Sen kommer det ändå knappast hända varje år, men målsättningen ska vara final varje år.
Den fina utvecklingen tror jag kommer fortsätta om Karlin/Gradin får fortsätta jobba långsiktigt.

Dravlet om att vi måste ta KIK med 4-1 matcher är bara löjligt. Oavsett vad det står på deras tröjor är det inget dåligt lag vi möter.
Men jag är ganska säker på att vi kommer åtminstone hanka oss fram till semi i år.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Jan-Erik : Verkar absurt att leta spelare som är för dåliga för att bli aktuella för SHL. Hutchings, Andersson, Liss, Rahimi är för dåliga för SHL och därför är de i allsvenskan Ottosson kommer säkert dra och får med sig Lindgren och några till.
Hur ska man gå tillväga? Leta efter sådana som

Liss och Possler som är så pass ogillade bland tidigare lagkamrater där man hoppas att det kommer att fungera ändå? Hitta de som provat SHL och inte höll?

De lag som faktiskt gått upp är IKO och Timrå där båda hade blivit ganska brandskattade. Ingen av dessa körde som Löven. Så jag förstår inte varför vi ska ha Löven som riktmärke när de inte heller lyckats ta sig upp? Bättre då att göra som lag som lyckats. Ska det vara SHL-rejects ska de ha möjligheten att ta sig dit igen. Inte vara dömda till att maxa som bra allsvenska spelare.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett:
Ska man inte bygga ett lag som håller i SHL? En tanke kan ju vara att de spelare som spelar upp laget också ska hålla för SHL så att de ger allt i varje match för att de vill spelar i laget även nästa år. Tror att man blir mer motiverad som spelare om man vet att man kommer att fortsätta upp med laget och spela i SHL om man går upp än att tro att man kommer ändå inte få spela i SHL så varför ge järnet när jag ändå inte får skörda frukterna?

Ottosson, Wiklund, Andersson, Liss, Hutchings, Rahimi, Eriksson, Selin som du nämner har ju med ganska dåligt resultat visat att de inte håller i SHL (eller så har tiden sprungit ifrån dem som för Rahimi). Klart att de stannar i Löven då. De är spelare för ett topplag i allsvenskan men vem säger att de skulle prestera i SHL i Löven då det är spelare som inget SHL-lag vill ha? Måste väl vara bättre att veta att man har en stomme som kan fortsätta i SHL med laget man gått upp med i stället för att sitta med massa kontrakt med spelare som inte håller för den serien.

5 av de 15 bästa i SHL denna säsong enligt Expressens sportpanel var Tambellini, Johnson, Karla, Olofsson och Rosdahl. Av dem hade vi haft åtminstone tre av dem även i årets lag om vi hade gått upp 2020 och vi hade haft med Norlinder upp åtminstone första säsongen. Att säga att det är en misslyckad taktik är att dra allt över en kam.

Att Axelsson fick högsta lönen var ju för att vi i kvalspelet klarat oss kvar i sista matchen och då är det väl fullt rimligt att lägga en hög pengar på Axelsson och Tellqvist för att gjuta mot i föreningen och faktiskt gå till slutspel där vi ändå tog två matcher mot blivande finalisterna Skellefteå i en tight och jämn serie slutspelsmatcher. Att han sedan inte fick lika bra utväxling hos oss som succésäsongen före i FBK kunde vi ju inte förutse. Han var ändå spelaren som alla ville ha...

Och som så många andra sagt. Vi har ju spelare som vill tillbaka till Modo.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gavelo: Ojoj, snacka om heta semifinaler. En repris på Modo-löven vore nått det.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gavelo:
Blir spännande att se om hv fortsätter enligt den devisen, Löven ser onekligen rätt giftiga ut. De lär nog fundera en och två gånger samt hoppas att Kik slår ut MoDo.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
jå1: Om vi slår Kik så väljer Hv71 mellan Löven och Bik.
Hv71 har dock sagt att dom genom slutspelet kommer välja det lägst rankade laget så om dom fortsätter att göra det så blir det Hv71- Löven och då Modo - Bik
I semi.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Modo-Målet:

Precis så, vi har bytt sportchef ett par gånger i HA vi har bytt tränare ännu oftare samt haft kaos kring det sportsliga. Klart det är svårt att bygga kontinuerligt då.

Med Karlin/Gradin hoppas man på långsiktighet då bägge är rotade i staden och knappas kommer tycka det är "kittlande" att träna Leksand.

Bara se på Ingmans kommentar, han ville inte tillbaka tidigare då det var så struligt men nu under Gradin/Karlin känner han att det är annorlunda och skrev på ett 3års kontrakt.

Sedan måste vi fans ha tålamod, vi bygger alltså helt nytt lag med ny sportslig ledning och slutar tvåa i serien och leder vår kvartsfinal med 3-2, det är en gigantisk förbättring från fjolåret.

Kvittot på att vi gör något bra syns ju när gradin och karlin fick pris som årets sportchef och årets tränare i serien.

Det är egentligen inte i år vi ska vara som bäst utan det intressanta är år 2-3 under Gradin/Karlin när de fått bygga laget från grunden och satt sin prägel på det, det är då vi ska vara riktiga utmanare, går det snabbare är det mer en bonus.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Rytter: Utvecklar man spelare så får man tillbaks förr eller senare. Vi har Dahlén som kom tillbaka. Emil P, Lander och Wedin ser ut att komma till nästa.

När Modo tar steget upp kommer Modo vara första valet för många bra spelare som ni skickade uppåt från från HA.

Har dålig koll, vilka blir det i semi efter ni städat av Kik?
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
DrCox: kanske svårt att behålla kontinuet på spelar sidan när det varit kaos på ledarsidan så många år. Tror chansen att behålla spelare blivit större nu med tanke på den stabilitet som råder på sidan av.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
puffe: Hade vi förlorat 2 matcher mot VIK hade forumet sett likadant ut... Damn if you do, damn if you dont.

Felet i klubben går tillbaka till 2007 enligt vissa.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett: Fantastiskt bra skrivet du har helt rätt. En av viktigt skäl att vi har svårt att ta oss tillbaka är att vi aldrig får nån kontinuitet till skillnad emot Löven som Bad Brett så riktigt säger.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Rytter: Här är ett av många exempel på det jag menar:

"Dick Axelsson har kommit till Modo för att han ser detta som en språngbräda til det kontrakt han vill ha i NHL - ni har inget emot att spelare tänker så ?

F: Inte alls. Vi vill ha såna spelare. Vi vill att alla våra spelare drar vidare till NHL, haha.

Så tänker inte alla klubbledare i elitserien?

F: Jag vet. Och det tycker jag är konstigt. Det är klart att man vill ha spelare som vill till NHL. Som vill bli så bra som möjligt."

www.expressen.se/sport/hockey/shl/modo-ska-bli-den-ledande-klubben/

Axelsson avslöjade ju nyligen att MoDo gav honom den högsta lönen han hade haft i hela sin karriär - 350 000 kronor i månaden. Några NHL-pengar fick vi inte.

Kolla på framgångsfaktorer för lag som är bra år efter år. De har nästan alltid en stomme av ledande spelare (Davidsson/Voutilainen, Jönsson/Nordström, Rosén/Gynge etc.) som är med och bidar år efter år.

Vi tycker ofta så synd om oss själva för att bli plundrade efter Covid-säsongen och frossar i att fantisera om vilket fantastiskt lag vi hade haft i SHL nu om inte säsongen blivit inställd.

Sylwander är den enda spelaren som är kvar från det laget. Den säsongen avbröts för lite drygt två år sedan...

Jämför med Björklöven, som enligt tabellen var det bästa lag Hockeyallsvenskan har skådat. Ottosson, Wiklund, Andersson, Liss, Hutchings, Rahimi, Eriksson, Selin... De ha ren hel drös med spelare kvar från den säsongen. Och hade inte HV 71 öppnat storplånkan, hade säkerligen även Vesel varit kvar. Han är åtminstone kvar i Hockeyallsvenskan.

I år har vi roat oss med att reta Björklöven för allt möjligt. De slutade "bara" 4:a i serien. Fansen blev så upprörda över detta debacle att Wallson inte orkade vara kvar. Såklart helt oacceptabelt beteende, men skvallrar samtidigt lite om hur högt ställda förväntningarna är. De är dock klara för semifinal, vilket inte vi är, trots betydligt enklare motstånd.

Min analys är att idén om att nästan uteslutande värva "spelare som vill något i karriären" inte är en fungerande taktik, och det baserar jag på hur MoDo har presterat de senaste 15 åren. Visst, vi kan stoltsera med spelare som varit hos oss dominerar i både SHL och NHL, och det är ingen tvekan om att det blir lättare att värva talangfulla spelare med ett sådant track record. Men dessa spelare gör ytterst sällan mer än en säsong i Hockeyallsvenskan, och därför står vi där, år efter år, och måste ersätta hela förstafemman, istället för att göra som Löven och bygga ett lag som kanske inte är lika sexigt, men som kommer fungera även över tid.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Rytter: oavsett om man har en uttalad eller ej målsättning så är det ju det som blir konsekvensen.

Vi blir också allt för ofta plundrade på våra nyckelspelare medans medans Löven har klarat sig bättre på den fronten.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Förhoppningsvis har vi lite mer studs i bena än vad KIK har idag.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
DrCox:

Rätt stor skillnad på ""MoDo ska fostra spelare åt andra lag" och att "Vi ska vara en attraktiv klubb dit spelare vill komma för att utvecklas och bli bättre"

Har du sett att modo har en uttalad målsättning som klubb att fostra spelare till andra lag?
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Rytter: At utveckla spelare så att den kan ta nästa steg det är ju det Bad_Brett beskriver men med finare ord vara en farmarklubb till SHL helt enkelt.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Rytter: Även fast Fredagens förlust var jävulskt sur är jag inte jätteförvånad. Tycker det sätter fingret på de problem vi haft även under säsong med problemen att stänga matcher. Vet inte hur många ledningar vi tappat för att ändå sedan vinna matchen i förlängning 3 mot 3 alternativt straffar, vilket båda moment enbart handlar om individuell skicklighet.
Blir helt andra förutsättningar i ett slutspel.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bad_Brett:

Du gör din egen tolkning och bygger ihop din egen sanning.

Modo har aldrig sagt att deras huvudmål och syfte som klubb är att förse lag i högre serier med spelare och att man är nöjda med det.

Visa mig vart man har sagt att vi främst ska fostra spelare åt andra lag.

Det man däremot har gått ut med är att vi ska vara duktiga på att utveckla spelare så de kan ta nästa steg. Vilket vi också har ett bra track rekord att göra, så det är inte bara snack. Detta är ju mer ett sätt att marknadsföra klubben så vi förhoppningsvis har lättare att attrahera spelare i konkurrens med andra klubbar.

Då vi visat att vi kan utveckla spelare är vi en mer attraktiv klubb för spelare då de ser att här kan man utvecklas och bli bättre. Detta väger för många tyngre än lite mer i lön, samt är avgörande vid samma lön.

Självklart är huvudmålet att gå upp i shl och inget annat. Men i strategin ligger att samtidigt utveckla spelare som kan ta nästa steg och följa med oss upp. De år vi inte går upp får vi räkna med att spelare som utvecklas lämnar för högre ligor oavsett om vi är i HA eller SHL. Smart att locka dessa spelare eftersom de kan ingå i ett lagbygge på shl nivå utan att behöva chansa och byta ut hela laget.

Sedan är fördelen att attrahera och utveckla spelare att det stärker ekonomin om vi ej går upp. Vi får t.ex ca 600.000 för Olofsson om han drar till nhl nu.

Du gillar ju att framhålla löven som så välskött och allt ska ju vara mätbart enligt dig. Resultatmässigt är det lika, ingen av oss har vunnit något och missat målet att gå upp. Men jämför antalet spelare som gått via klubbarna till shl/nhl och totala ersättningen för dessa. Extrem skillnad och jag vet vilken modell jag gillar bäst.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gurkan: Absolut. Men nog tenderar MoDo att ha "otur" lite oftare än andra lag...?

Enligt mig började problemen redan med Näslund. Resultaten blev förvisso bättre under hans ledning, men det var då hela den här idén med att "MoDo ska fostra spelare åt andra lag" föddes. På den tiden var tanken att vi skulle vara en språngbräda till NHL, men nu har det där förskjutits på något obskyrt vis till att vis ska vara en språngbräda till bottenlag i SHL.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Alla är så pessimistiska över Modos förlust i fredags. Visst är det en match Modo ska vinna. Men vafan Kanada har förlorat mot Lettland förut, och Finland har förlorat mot Frankrike. Skrällar sker. Inte direkt orolig.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Så här sent på lördagnatt är jag fortfarande irriterande över att MoDo är enda laget som inte kunde avgöra på hemma plan !!

HV , BIK , Löven och Timrå gjorde det !!

Freda kväll och mycket folk och en sjukt bra stämning å vi lyckades inte 😡
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
puffe: lite smidigare resor till Västerås också
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Monno: Han är en Pelle Bäckman i miniatyr, vet hur man triggar . Troligen smart som attan, gör allt för sitt lag, Jag tror vi vinner i morgon, men varför valde vi inte Västerås, ett spelande lag? Hade passat oss bättre 8 dar i veckan
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Monno:
Gillar filmningar i ett slutspel önskar vi filmade lite mer
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
hk: Jag har ju tänkt att Gath är en jävla tok (vilket han delvis är, se överfallet i Rögle)
Men jag tror han är öite mer slipad än man tror.
KIK är ett på pappret sämre lag.
Om han kan flytta fokus på annat snacka i media och intervjuer etc så tjänar garanterat KIK mer på det än MoDo.

Filmningen t.ex. så ja det filmas tyvärr i MoDo, men KIK filmar precis lika mycket och det tror jag inte Gath missat, men han vet såklart att det retar upp oss om han hävdar att vi filmar. Framförallt då dom själv för det också.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
hk: Jag förstår inte varför dom lägger någon energi på Gath. Det är ju det han vill. Låt han stå och skämma ut sig.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Silly: Jag tror bara att Gath är en person som tycker allt i motgång är fel, hördes i intervjun efter andra matchen. Det var offerkoftan på, helt oförstående varför han åkte på en Abuse efter att ha skällt på domaren hela matchen.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Vill lyfta fram att förutom vid sista målet där hans insats kanske var tveksam, men shit happens gjorde Näsén väldigt myclet bra i gårdagens match. Flera gånger stod han upp och höll kvar oss i offensiv zon under matchen. Tycker han kommit igång rejält.

Våra backar är giganter när det klaffar. Hoppas att Berhard kommer igång med. 2 ramträffar igår?
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gavelo:
När man klagar på en som hela halen tycker är en solklar utvisning .
Så gör man det inte för att man tycker den är fel , Utan att man skall få en utvisning tillbaka så snabbt som möjligt! Med andra ord sätta press på domaren.
Funkar bäst på hemmaplan då man får hela publiken med sig i varje situation.
Vilket gör det lättare för domarna att ta en utvisningen som ligger på gräns.
Man får med sig ett par stycken sådana på hemmaplan.
Men gnäller som fan på dem på bortaplan och tycker att man blir orättvist behandlad.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Bössa 68: Är det något lag som kan, så är det Modo!
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
KB65: ja nu hoppas jag vi inte gör en ny Leksand,dåkräks jag för evigt,
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Icing-Ove:

Du är Rögle, jag är Oskarshamn 👊😠🤜
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Icing-Ove: Dricka grogg och slåss på bästa Finlands manér
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Soulless: Vill du slåss?
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Axle San: Jag tror helt ärligt inte att detta är för att sätta press på domarna, även om kontentan också blir så men jag tror faktiskt att han genuint tycker att domarna gör fel, han är ju liksom inte bara arg för stunden utan han är ju konstant arg och förbannad hela matcherna och även efteråt.
Man kan inte ”sätta press” på domarna genom att gnälla på helt solklara utvisningar och sen bli utvisad själv för Abuse, då har man helt tappat det anser jag.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Axle San:
Ja och för att det skall bli underhållning!
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Axle San: Satan vad jobbigt det är att vara förbannad typ 16 timmar i sträck. Kollar man på siffrorna så är det ju en match vi ska vinna 9/10 ggr. Nu får de komma ut och köra över sopgänget imorgon så man kan få lite lugn och ro ett par dagar.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Icing-Ove: Han har ju helt rätt!
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gavelo: Han är varken dum eller psykopat utan han gör ju detta för att sätta press på domarna och för att få Modo ur balans och det verkar ju funka ganska bra. Lite som Magnus Wernblom när han härjade som värst på isen men aldrig accepterade ett domslut.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
jonsson: Gath är antingen psykopat eller bara lite bakom, igår stod han och skrek på domaren efter att Sideroff crosscheckat modospelaren in i sargen, en av seriens klaraste och extremt farliga utvisningar.

Det är givet att han är något enögd men tyvärr verkar han sakna all form av självinsikt.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Silly:
Intäkterna från igår lär väl gå åt till flyget plus hotell.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
snowden:
En 7 : e match =
En fylld arena igen.
Pengarna rullar in nu, Det går bra nu.
En stark kassa till nästa säsong.
Då bli det här laget färdigbyggt.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Ang semi, spelar vi 8 eller 10/4?
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
jonsson: Gath ska stänga igen sin stora käft!
Kommentera

2323740 · »