1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2323682

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Jan-Erik : Verkar absurt att leta spelare som är för dåliga för att bli aktuella för SHL. Hutchings, Andersson, Liss, Rahimi är för dåliga för SHL och därför är de i allsvenskan Ottosson kommer säkert dra och får med sig Lindgren och några till.
Hur ska man gå tillväga? Leta efter sådana som

Liss och Possler som är så pass ogillade bland tidigare lagkamrater där man hoppas att det kommer att fungera ändå? Hitta de som provat SHL och inte höll?

De lag som faktiskt gått upp är IKO och Timrå där båda hade blivit ganska brandskattade. Ingen av dessa körde som Löven. Så jag förstår inte varför vi ska ha Löven som riktmärke när de inte heller lyckats ta sig upp? Bättre då att göra som lag som lyckats. Ska det vara SHL-rejects ska de ha möjligheten att ta sig dit igen. Inte vara dömda till att maxa som bra allsvenska spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
J F K: Det är ett väldigt gnäll på björklöven och deras spelare men faktum är att dom har haft en kontinuitet på spelarsidan som vi inte har. Sylwander är enda spelaren i Modo som finns kvar sedan den avbrutna säsongen.Löven har fler spelare kvar sedan dess.

Björklöven har varit i final två säsonger i rad och har goda möjligheter att gå till final igen om dom inte blir valda av Hv.
Kommentera