1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480552 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2323746

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Saleva:

Intressant att höra Karlin, han analyserar matchen ungefär som 95% här inne. Andra tyckte ju att KIK var bättre och vann rättvist senast.

Kan inte tolka det på annat sätt än att de personerna tycker vår huvudtränare har fel och inte kan något och är en idiot.

"Vi gör en rätt så bra match egentligen och skapar ofantligt mycket, men vi tar inte hand om sakerna, säger Karlin. Vi har superlägen som vi borde ha förvaltat bättre. Ibland hade vi helt enkelt inte marginalerna på sin sida, men några gånger tyckte jag också att vi kunde ha gjort det bättre, då vi drog till allt vi kunde istället för att bara placera in pucken."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Rytter: Ja tänk om Sylle skulle passa eller försöka placera skottet istället för att dra på allt han har varje gång han kommer in i anfallszon, vad förvånad målvakten skulle bli?
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Rytter: Klart MoDo var bättre och det är hela min poäng. Att vi inte gjorde fler mål kan möjligen tillskrivas oflyt, men det var inte vår oförmåga att göra mål som gjorde att förstakedjan var inne på tre mål bakåt.

Är man så pass mycket bättre ska man såklart inte släppa in tre mål bakåt. Om det beror på nervositet, underskattning, nonchalans, otydliga instruktioner eller trötthet har jag ingen aning om, men det var inte en slump att jag lyckades naila matchens utveckling (och innan någon säger att jag alltid tippar förlust så tippade jag enkel MoDo-seger 5-2 inför den förra förlustmatchen).

Jag har sett det där hundratals gånger. Ett lag är fullkomligt överlägset och motståndarna får knappt låna pucken. Men pucken går inte in. Frustration uppstår, man börjar fuska med detaljerna och motståndarna lyckas på något till synes slumpartat sätt vinna på en halvchans.

Men det var inte slump, det var logiskt. Det betyder inte att KIK spelade bättre, men de var likväl logiska vinnare.
Låst ämne

Sv: MoDo - Kristianstad 6:7
Rytter: med ert spel i grundserien kan vad som helst hända i en serie mot HV71. Kom igen nu för fan och forcera er upp till finrummet igen där ni hör hemma så att vi kan få återuppleva stämningen i derbyna från tidigt 2000-tal.
Låst ämne