1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481087 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2326933

Sv: Silly season
Nucky: Rent historiskt har det ju aldrig funnits någon rivalitet mellan Löven och MoDo. Jag höll på MoDo i SHL när löven var i HA osv. Tror många lövare har liknande relation och därför inte har ”hat” känslan som man har mot Skellefteå och därför inte kallar det rivalitet.

Bortsett från det så är vi ju superrivaler senaste åren på isen och på läktaren. Tror många vägrar erkänna det för då erkänner man att vi är för långt från SAIK i dagsläget..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
JoseGonzales: Jag förstår vad du menar. Vinner långt mycket hellre mot TIK än Löven just pga historien och battle of the bastards 06/07, men ser samtidigt rivaliteten öka mot Löven nu när vi båda är topplag i samma serie. Men vore en idiot om man inte passar på att njuta, det är dessa typer av matcher hockeyn handlar om för mig.
För MoDo’s skull(och för er med såklart) vore det bäst om alla norrlandslag tar steget upp i SHL och stannar där.

Låt södra Sverige lira fotboll så tar vi i norr hand om hockeyn.
Kommentera

Sv: Silly season
JoseGonzales: Vet inte vad jag ska tycka helt om "Jag höll på MoDo i SHL när löven var i HA osv."

Jag håller på MoDo jag. Oavsett tabell. Utan MoDo i SHL så kan jag ärligt säga att enda gången man kollar tabellen är nån det blir fika snack om vilka som egentligen ligger 1a eller sist.
Kommentera

Sv: Silly season
JoseGonzales: Jo, hörde från många i Umeå att de hejade på MoDo och åkte ner på SHL-matcher. Badade och bodde på hotell.
Kommentera