1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2328703

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
KB65: Absolut så har det använt länge i viss mån, men nu är det ju mer än regel än ett undantag på matcherna.

Jag tycker att Förningarna måste kunna bestämma vilken värdegrund man har och vad som lirar med den värdegrunden samt utesluta saker som inte överensstämmer med föreningens värderingar.
Tex så skulle det aldrig vara acceptabelt om man har en stor bårföreing och några av medlemmarna är ute och lever rövare och förstör på den allmänna parkeringen intill båthamnen, dom skulle ju bli tillsagda att sluta eller bli uteslutna ur föreningen.

Jag är själv ordförande i en förening och där har man tydliga stadgar och medlemmar som inte följer stadgarna riskerar att kastas ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Kan tycka att man väljer att fokusera på de ramsorna i lite för långa sekvenser, definitivt. Men har inget problem med det i grunden. I sammanhanget så känner jag inte att ”hata X” är särskilt starkt laddat. Då har jag som sagt kanske åsikter om annat som skriks istället.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo:
Till matchen. Skulle det inte vara en idé att byt in Jelisejevs i första PP i slottet istället för Mannberg. Andra pp skall ändå bara avlasta och Jelisejevs känns mer kvalitativ än Mannberg.
Kommentera