1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2329979

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: jag resonerar såhär:

Med tanke på att HV knappt förloat något så är det nog lätt att ha bra stämning i omklädningsrummet där alla accepterar sin plats. Vår och Lövens chans är att de möter på motstånd motstånd och det kärvar, ja då är det väl upp till bevis om laget kan ta sig samman och lyfta sig.

Jag hoppas att det händer i serien mot eventuellt oss. Nyckeln för oss eller Löven är nog att dra nytta av att vi haft en tuff resa och hålla uppe speeden och timingen i första matchen och ge HV en kalldusch på hemmaplan. Då blir det nog skakigare i match 2. Torskar de match 2, då kan det nog bli jobbig stämning när kraven på avancemang gör sig påminda.

Går det som på räls som det gjort nu så är det kanske inget problem. Vi behöver få dem i gungning psykologiskt om vi tar oss förbi Björklöven.

Mitt hopp är att vi skulle kunna vinna för att laget har mer karaktär, det har svängt under säsongen men vi har alltid kommit tillbaka. Men risken är att HV är alldeles för fyllt med toppspelare och helt ärligt tror jag att buda över HV på Kelleher inte nödvändigtvis hade hjälpt, deras lag hade ändå varit bättre på pappret.

Hvs backar känns som deras akilleshäl. Problemet är att få lag lyckas få press på dem, men när de väl lyckas (typ Kristianstad) då får de svårt.

För övrigt klarar vi av Björklövens höga forecheck galant i de första matcherna. Tack Gath och Kristianstad ^^.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sånt hypotetiskt dravel, är ju bara önsketänkande från modo fansen..

Är gruppdynamiken i modolaget ett undantag modo menar du!??!
Kommentera