1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2330807

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Snipan:

Fast det där stämmer ju inte riktigt. Hinken hade två riktigt bra spelare klara på Söndagen, Marenis vet vi är den ena och den andra kan ha varit Mackenzie eller Sissons. Men klubbarna ändrade sig och styrelsen i dessa klubbar gick in och tackade nej.

Så på måndagen fick han börja om på ruta ett, och hittade då Jelisejevs samt att han la sig i budstrid mot HV om Kelleher som kostade dubbla Jelisejevs dvs 1.5m. Glöm inte att han hade ännu en lett på radarn som var väldigt nära när vi fick ge upp Kelleher.

Jag kan tycka det är ansvarigt att inte betala 1.5m för Kelleher även om det är en bra spelare. Inget säger att vi hade tagit oss förbi en semi med honom i laget istället för Jelly.

Det enda man kan ge Hinken kritik för är isf att han inte gjorde klart med spelarna lite tidigare för att inte hamna i tidsnöd, men att han försökte förstärka med mer än 1 spelare och det var inte Jelly är ganska klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Rytter: Det jag kanske kan anse att Hinken misslyckats med var att man inte ersatte Hasa och Styf i ett tidigare läge.
Hasa har visat exakt samma tendenser större delen av säsongen och Styf är rätt långt ifrån att vara en ”bra” back i As, här skulle man helt klart försökt göra klart med ett par defensiva backar redan efter jul, kanske plockat in ett par lån från Shl eller liknade för att ha större valmöjligheter och bredd.
Går en back sönder nu så har vi alltså både Hasa och Styf i den ordinarie uppställningen vilket såklart inte passar för ett ”topplag”

Jag hoppas man vågar satsa på en lite större trupp till nästa säsong.
Kommentera