1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480298 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2330798

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: I en intervju som Hinken gjorde precis efter att transferfönstret stängt, så tycker jag att han gav signaler om att han gett upp. MoDo hade chans på fler förstärkningar, men avstod. Hinken menade att om det var skillnaden mellan att gå upp eller ej, så hade det varit värt det, men annars kostade det för mycket. Kan naturligtvis tolka det på många sätt, men där och då tänkte jag att han gett upp racet för SHL. Förståligt. Jag tror HV71 är allt för bra, men det ska ju spelas om det.

Angående denna serie, så tror jag inte att MoDo kommer att förlora 4 matcher mot Björklöven, givet vi ser någorlunda normal domarinsats framledes.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Ni ligger under med 2-1 i matcher i en semifinal och pratar redan nu om att satsa på nästa säsong. Märkligt. Klart ni kan vända detta och sedan rå på HV71 i en final. Det är idrott vi pratar om.
Timrå låg under mot dåvarande SHL-laget Karlskrona med 3-1 i matcher 2018. Vi låg under mot Löven i förra årets final med 1-0 i matcher, vi var tvungna att slå ut ett Djurgården med hemmaplansfördel i år… Allt är möjligt.
Er uppgivenhet förvånar mig enormt!
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Snipan:

Fast det där stämmer ju inte riktigt. Hinken hade två riktigt bra spelare klara på Söndagen, Marenis vet vi är den ena och den andra kan ha varit Mackenzie eller Sissons. Men klubbarna ändrade sig och styrelsen i dessa klubbar gick in och tackade nej.

Så på måndagen fick han börja om på ruta ett, och hittade då Jelisejevs samt att han la sig i budstrid mot HV om Kelleher som kostade dubbla Jelisejevs dvs 1.5m. Glöm inte att han hade ännu en lett på radarn som var väldigt nära när vi fick ge upp Kelleher.

Jag kan tycka det är ansvarigt att inte betala 1.5m för Kelleher även om det är en bra spelare. Inget säger att vi hade tagit oss förbi en semi med honom i laget istället för Jelly.

Det enda man kan ge Hinken kritik för är isf att han inte gjorde klart med spelarna lite tidigare för att inte hamna i tidsnöd, men att han försökte förstärka med mer än 1 spelare och det var inte Jelly är ganska klart.
Kommentera